Cautare

6133 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj bihor" (3.83 secunde)
"Nivelul despagubirilor acordate atat pentru daunele materiale, cat si pentru cele pentru vatamari corporale si deces in urma accidentelor rutiere, trebuie sa aiba in vedere compensarea materiala corespunzatoare a prejudiciului suferit dar, in acelasi timp, sa fie in acord si cu veniturile medii salariale existente la nivelul tarii noastre.
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
Mircea, dupa producerea tamponarii, nu s-a prezentat la Biroul Accidente cu Avarii pentru a declara accidentul, el fiind identificat la data de 28.02.2011. S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
Suntem, din nou, pe primul loc, intr-un top european care nu ne face cinste, respectiv: numarul de decese in urma accidentelor rutiere, in 2021.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
Conform statisticilor publicate de Comisia Europeana, anul trecut, aproximativ 20.600 de persoane au murit in urma accidentelor rutiere, fiind vorba, fata de 2021, de o crestere de 3%.
Aceasta are ca scop prevenirea vatamarii copiilor si adolescentilor prin accidente rutiere, prin formarea abilitatilor, competentelor si comportamentului rutier responsabil, in calitate de pietoni, biciclisti si, mai tarziu in calitate chiar de soferi.
- Sumele aferente amenzilor percepute pentru contraventii rutiere vor fi varsate intr-un cont unic deschis la Trezorerie, din care vor fi transferate ulterior catre primarii si care va fi verificat de catre Politie.
La randul lor, politistii Brigazii Rutiere vor urmari sa asigure fluidizarea traficului in apropierea locurilor in care se vor organiza concerte si vor fi prezenti pe drumurile principale, in punctele ce prezinta risc de producere a accidentelor rutiere si la orele cu trafic intens.
Pentru postul vacant de la GF Bihor au concurat comisarul Laza Alin si comisarul-sef de divizie Gheorghe Gaja. ... Prin urmare, dupa ce, ani de zile, postul de comisar-sef adjunct a fost blocat, GF Bihor are un adjunct in persoana comisarului-sef de divizie Gaja Gheorghe.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) a decis sa amane declansarea procedurii de strangere de semnaturi in vederea transformarii organizatiei in partid politic din cauza conflictelor interne dintre conducerea centrala a Uniunii si organizatia judeteana Bihor, respectiv intre presedintele Szasz Jeno si presedintele Consiliului Alesilor UCM, Szilagyi Zsolt.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
Presedintele filialei PNL Bihor, Cornel Popa, a declarat ca un argument pentru orientarea spre doctrina liberala a viitorului partid este acela ca popularii europeni se manifesta mai degraba impotriva integrarii in UE, iar liberalii europeni sustin integrarea Romaniei.
Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, este hotarit sa nu cedeze in lupta pe care o duce cu partidele aflate la guvernare, chiar daca, dupa cum spune, a aflat din surse sigure ca i se pregateste o lovitura, pentru a i se inchide gura si a inceta cu dezvaluirile pe care le fac cei din administratia publica locala.
Seful Guvernului refuza, Comisia speciala de retrocedare se eschiveaza, iar deputatul PRM Bihor Paul Magheru a ramas fara raspuns la cele trei interpelari adresate premierului Calin Popescu-Tariceanu pe tema imobilelor retrocedabile din municipiul Oradea si judet catre cultele religioase si minoritatile nationale.
PNL a lansat de ieri in judetul Bihor campania "Coalitie impotriva coruptiei" prin care isi propune sa identifice, cu ajutorul cetatenilor, informatii privitoare la cazurile de coruptie din judet.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 21 aprilie 2014, in Parcul Cismigiu, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... La stand ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Craciun ce se desfasoara in aceasta luna in centrul Bucurestiului, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... La stand, la vanzare, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Gabriel Pescleve, de la standul lui Florin Chise din Bihor. La stand, in aceasta perioada, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 27 decembrie inclusiv, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... Palinca de Bihor este apreciata si de strainii care vin la acest targ traditional.
google-analytics.com